Житомирське "Полісся" зіграло внічию із командою "Шахтар" U19 » Новини Житомира
 
 


Житомирське "Полісся" зіграло внічию із командою "Шахтар" U19

Автор: news_maker від 23-01-2023, 23:21, переглядів: 1 019


21 січня у товариському матчі в рамках тренувальних зборів у Туреччині житомирське "Полісся" зіграло внічию з молодіжкою донецького "Шахтаря". Команди розійшлися з рахунком 1:1.

Це другий за рахунком товариський матч житомирського "Полісся", яке вийшло з відпустки і розпочало тренувальні збори. У першому матчі у Туреччині проти німецького клубу "Луккенвальде" "Полісся" здобуло перемогу з рахунком 2:0.

Третину першого тайму, починаючи від старту, "Полісся" тримало перевагу за собою, відзначившись активнішою грою на половині полі суперника. Далі молодіжка донецького "Шахтаря" додала темпу, вирівнявши хід гри. Щоправда, це ніяк не вплинуло на рахунок – ворота обох команд лишилися пустими, попри те, що "Полісся" мало кілька шансів забити. На перерву футболісти обох команд пішли з рахунком 0:0 та з трьома жовтими картками, дві з ких заробили футболісти "Полісся".

Другий тайм стартував гострим моментом після виконання кутового футболістами "Полісся", але ворота моложки "Шахтаря" і цього разу лишилися сухими.

Втім, команди продовжили пресингувати одна одну, наслідком чого став гол нападника "Полісся" Пилипа Будківського у ворота суперника на 58 хвилині матчу. Рахунок 1:0 на користь житомирян.

Обидві команди почали ще активніше атакувати, проте рахунок лишався незмінним аж до 87 хвилини матчу, коли півзахисник донецького "Шахтаря" Михайло Хромей не забив гол "Поліссю", після чого рахунок став 1:1.

Цей м'яч вирішив долю матчу – після 90 хвилин гри просвистів фінальний свисток, і команди закінчили гру з рахунком 1:1.

Категорія: Спорт / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: