Житомиряни 17 років чекають здачі в експлуатацію скандального довгобуду "Олвіта-Буд" » Новини Житомира
 
 


Житомиряни 17 років чекають здачі в експлуатацію скандального довгобуду "Олвіта-Буд"

Автор: news_maker від 25-01-2023, 21:15, переглядів: 1 132


24 січня, під головуванням начальника Житомирської ОВА Віталія Бунечка відбулася робоча нарада щодо питання довгобуду в Житомирському районі. Мова йшла про відомий довгобуд «Олвіта-Буд», яка обіцяла звести багатоповерхівку за адресою: проспект Незалежності, 29.

До наради долучилися заступник начальника ОВА з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександр Федько та заступник начальника ОВА Віктор Градівський, представники профільних структурних підрозділів ОВА, представники Оліївської територіальної громади, інвесторів та забудовника.

Зокрема учасники обговорили питання щодо дозвільної документації, вчасного завершення об’єкту будівництва та здачі його в експлуатацію.

«Ми розуміємо, що питання складне і воно тягнеться вже більше десяти років, тому його потрібно вирішити аби інвестори отримали своє житло, адже це їх законне право», — підкреслив Віталій Бунечко.

«Вже минуло 16 років, як ми чекаємо на свої квартири. В 2017 році міська влада знайшла нового забудовника, що погодився добудувати об’єкт та повернути наші квартири. Забудовник виконав свої обіцянки, добудував. Але, незважаючи на це, близько ста сімей і досі не можуть заселитися в свої довгоочікувані квартири», — зауважила голова ініціативної групи інвесторів ЖК «Вернісаж» Ольга Кушнірук.

Також, з промовою виступив директор ТОВ «Ріел Смарт Білдінг» Євген Горбась, який наголосив на тому, що перший пусковий комплекс в складі групи багатоквартирних житлових будинків ЖК «Вернісаж», повністю готовий до заселення з початку 2021 року.

За підсумками наради було вирішено більш детально розглянути документацію та направити запити у відповідні органи для швидкого розв’язання даного питання.

Нагадаємо, 87 інвесторам довгобуду обіцяли добудувати та здати квартири ще у 2018 році. Тоді відшукали нового забудовника, який мав завершити проєкт.











Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: