Учениця з Житомира стала лауреаткою стипендії Президента України » Новини Житомира
 
 


Учениця з Житомира стала лауреаткою стипендії Президента України

Автор: news_maker від 7-02-2023, 20:43, переглядів: 978


Учениця ліцею №30 міста Житомир Дар’я Осіпчук стала лауреаткою стипендії Президента України за результатами участі у Малій академії наук у 2021-2022 навчальному році.

Це була перша участь Дар’ї у МАН. Дівчина підготувала роботу з біології, зокрема, досліджувала тему роїння бджіл.

“Я взяла за мету дослідити методи попередження роїння бджіл, оскільки цей процес збитковий. Повністю його уникнути неможливо, але за певних умов роїння можна зменшити. Цьогоріч я знову беру участь у МАН і це також буде тема бджільництва”, — розповідає Дар’я Осіпчук.

Директорка Департаменту освіти і науки Житомирської обласної військової адміністрації Наталія Осипович привітала Дар’ю Осіпчук із заслуженою нагородою та побажала подальших успіхів у дослідницькій діяльності.

“Молодь – майбутнє України. Важливо, аби юні науковці мали можливість на повну використати свій потенціал, займатися наукою, генерувати нові ідеї”, — зазначила Наталія Осипович.

Педагогічний керівник Дар’ї Антоніна Федоренко за результативну роботу з учнівською молоддю та підготовку переможця III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН отримала подяку від Департаменту освіти і науки Житомирської ОВА. Аноніна Федоренко має вже двадцять років досвіду роботи з МАН і її учні неодноразово ставали президентськими стипендіатами.




Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: