Віталій Бунечко підписав Меморандум про співпрацю між Житомирською ОВА та благодійним фондом BGV » Новини Житомира
 
 


Віталій Бунечко підписав Меморандум про співпрацю між Житомирською ОВА та благодійним фондом BGV

Автор: news_maker від 13-02-2023, 19:58, переглядів: 427


13 лютого, відбулося підписання Меморандуму про співпрацю та передачу військовим Житомирщини партії допомоги від Благодійного фонду BGV.

До заходу долучилися начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, директорка Благодійного фонду BGV Поліна Алдошина, народні депутати України, регіональні представники ДСНС та захисники України.

«Надзвичайно радий, що ми посилюємо співпрацю з благодійними фондами. Це дуже важливо для зміцнення нашої оборони. Тільки разом ми можемо перемогти ворога. Слава Україні!», — сказав Віталій Бунечко.

Зокрема для забезпечення об’єктів оборонної інфраструктури було передано 7 автомобілів та більше 20 генераторів.

Довідково. Благодійний фонд BGV (BGV Charity Fund) створений для організації допомоги Україні під час війни та відбудови країни після перемоги. Основними напрямами роботи фонду є гуманітарна допомога вразливим верствам населення, підтримка медичних закладів, дитячі ініціативи та освітні проєкти.

За 11 місяців повномасштабної війни Благодійний фонд BGV доставив в Україну 300 фур гуманітарної допомоги. У рамках розподілу допомоги Житомирщина отримала від фонду 280 тонн продуктів харчування, медикаментів, одягу та засобів гігієни.

Фонд працює на захист, відновлення та розвиток України. Партнери Благодійного фонду BGV — це відповідальний бізнес як із України, так і з усієї Європи: благодійна організація співпрацює з компаніями у Німеччині, Італії, Австрії, Польщі та Румунії.













Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: