Особливості застосування вагінальних кульок » Новини Житомира
 
 


Особливості застосування вагінальних кульок

Автор: news_maker від 23-02-2023, 17:49, переглядів: 98


Вагінальні кульки та тренажери призначені для зміцнення м'язів тазового дна, які відповідають за особливі відчуття під час інтимної близькості. Ці м'язи важливі для жіночого здоров'я, тому що вони допомагають уникнути мимовільного сечовипускання через сильні навантаження, при чханні та кашлі.

Для чого потрібні вагінальні кульки



Інтимне тренування потрібні всім. М'язи слабшають після вагітності та пологів, якщо ви перенесли жіночі операції, та і взагалі з віком. Також впливає на стан надмірна напруга від запорів та якщо у вас хронічний кашель, або надмірна вага.

Вагінальні кульки для м'язів піхви купують у різному виконанні:

● автоматичного типу - це компактні пристрої з міостимуляцією, які керуються з пульта;
● мікроскопічні розряди струму - відповідають за скорочення м'язів;
● нефритові яйця - допомагають тренувати м'язи, напружуючи та утримуючи всередині;
● вагінальні кульки тренажер, де можна змінювати рівень навантаження на м'язи, додаючи або прибираючи вагу;
● кульки зі зміщеним центром важкості - всередині кульок є ще 1-2 кульки меншого розміру, центр ваги яких під час руху природним чином зміщується, досягається легкий пульсуючий ефект, який передається м'язам під час тренування.

Під час занять з кульками може відчуватися приємний, чутний тільки вам дзвін дрібних кульок усередині. Однак, недостатня загальна вага виробу робить їх більш придатними для початкового та середнього рівня тренувань.

Вагінальні кульки: до чого вони мають вібрацію



Чудовим придбанням можуть стати вагінальні кульки із вібрацією. Вібрація додатково впливає на тканини, посилюючи кровообіг, що сприятливо позначається на результатах тренувань. Кульки забезпечать вас не лише високоякісним тренажером для інтимних м'язів, але й іграшкою. Стимуляція вібрацією ерогенних зон сподобається і жінкам і чоловікам, тому кулькам знайдеться місце під час любовних ігор. Особливо ефективно використовувати інтимні кульки з вібрацією безпосередньо перед статевим актом під час прелюдії. Вони допоможуть досягти піку збудження навіть після найважчого робочого дня.

Замовити вагінальні кульки дуже просто за допомогою інтернет магазину сексуальних іграшок. Вибрати потрібне виконання можна на сайті магазину: обрати модель, вирішити з кольором та чекати на оперативну обробку замовлення. Якщо виникнуть питанням наші спеціалісти з радістю допоможуть вам!

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: