У Житомирі відкрили безпечний простір для жінок та дівчат » Новини Житомира
 
 


У Житомирі відкрили безпечний простір для жінок та дівчат

Автор: news_maker від 25-02-2023, 21:43, переглядів: 257


Під час війни жінки та дівчата по всій країні стали ще більше вразливими до проявів ґендерно зумовленого насильства і часто не знають, як отримати доступ до спеціалізованих послуг у подібних ситуаціях.

Саме тому Фондом ООН у галузі народонаселення було прийнято рішення створити безпечні простори для жінок та дівчат. В межах таких просторів, у винятково жіночому колективі, буде змога займатися рекреаційними активностями, спрямованими на відновлення ресурсу, проводити дозвілля, а також отримати інформаційну підтримку щодо послуг і сервісів, пов’язаних з протидією ґендерно зумовленому насильству.

«Я завжди вчу своїх дітей, що потрібно використовувати кожну можливість, потрібно вчитися. Ми завжди повинні рухатися тільки вперед, навіть, якщо не завжди усе вдається», — каже Людмила Дорожинська, мати-героїня, заступниця директорки зі спортивно-масової роботи міського спортивно-культурного центру.

«Ми безмежно вдячні Житомиру, що у нас є можливість тут відкрити центр і працювати. Цей простір саме для того, щоб підняти рівень знань і можливостей, відкрити потенціал, про який раніше жінки навіть не здогадувались», — каже Оксана Нечитайло, національна координаторка Проєкту «Вільна»

«Наша місія — доторкнутися до нашого слов’янського генетичного коду, допомогти вибудувати життєстійкості», — говорить Дар’я Шапошник-Домінська, координаторка Проєкту «Вільна».

У «Вільній»:

- усі активності модеруються професійними тренерками та майстринями та є безоплатними;
- Ви можете отримати індивідуальну психологічну та соціальну допомогу;
- це місце для відпочинку діток;
- тут завжди є світло та Інтернет.

Працює «Вільна» з 11:00 до 20:00, з Ср. по Нд. Знаходиться простір за адресою: вул.Київська, 19/2.

Для уточнення графіку, попереднього запису та за додатковою інформацією звертайтесь за телефоном: 098-440-12-72.

Проєкт реалізується за ініціативи ГО «Інноваційні соціальні рішення» в межах гуманітарного реагування UNFPA за підтримки USAID.














Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: