Огляд гри: Fishin' Frenzy Мелбет » Новини Житомира
 
 


Огляд гри: Fishin' Frenzy Мелбет

Автор: news_maker від 23-02-2023, 10:49, переглядів: 73


Вирушайте до води, щоб порибалити, і спробуйте зачепити багатство за допомогою одного з найкращих онлайн-слотів https://dtforum.in.ua/ миттєво захопить вас сіткою 6×4. І якщо 15 625 способів виграти недостатньо щедрі, ця гра представляє захоплюючий символ розкиду, який може винагороджувати до 50 безкоштовних ігор. Читайте далі, щоб отримати додаткові функції та поради щодо того, як грати в онлайн-слоти.

Огляд гри



Провідний розробник програмного забезпечення Reel Time Gaming має репутацію чудової графіки та зручних панелей керування, і цей ігровий онлайн-слот не розчарує. Як ви вже могли здогадатися, у Fishin' Frenzy Megaways тема водної риболовлі на фоні підводної сцени та барвистого морського пейзажу.

Усі символи додають характеру темі, з чайкою, вудкою та синьою рибою, що представляють високооплачувані символи; кільце для рятувального круга та футляр для рибальської приманки, що представляють символи середньої вартості; і гральні карти туз, король, дама, валет і 10, що стоять як стандартні символи.

Fishin' Frenzy Megaways — гра з високою волатильністю з RTP (повернення гравця) 96,1%. У справжньому форматі Megaways і з деякими чудовими бонусними функціями гравці мають можливість обертатися для значних виграшів.

Як грати



Ви гратимете в цей онлайн-автомат із 6 барабанами та 4 рядами, які випадковим чином відображають сім різних типів символів на кожному з барабанів. Ваша мета — висаджувати виграшні комбінації на барабанах, щоб активувати бонусні функції та призи. Ось символи, на які варто звернути увагу.

- Чайка: коли ви потрапляєте два з цих символів на лінію виплат, ви отримуєте 0,5x вашої ставки, три на лінії виплат дорівнюють 5x вашій ставці, чотири дорівнюють 15x вашій ставці, п’ять дорівнюють 30x, і якщо вам пощастить зібрати шість символів на лінії виплат ви отримаєте у 200 разів більше вашої ставки.
- Вудка: три символи дорівнюють 3x вашій ставці, чотири дорівнюють 10x, п’ять дорівнюють 15x, і висадіть шість символів на барабанах, і ви отримаєте 100x вашу ставку.
- Синя риба: три дорівнює 1x, чотири дорівнює 3x, п’ять дорівнює 5x, а шість дорівнює 10x вашій ставці.
- Рятувальний круг або приманки: три дорівнюють 2x, чотири дорівнюють 6x, п’ять дорівнюють 10x і шість дорівнюють 50x.
- Літери A і K: три дорівнює 0,5x, чотири дорівнює 1x, п’ять дорівнює 2x і шість дорівнює 5x.
- Валет, дама та 10 гральних карт: трійка дорівнює 0,3x, четвірка — 0,5x, п’ятірка — 1x, шістка — 2,5x.

Сітка 6×4 від Fishin' Frenzy Megaways дає вам більше способів виграти з кожним обертанням (загалом до 15 625 способів) із максимальною сумою ставки £10,00 і мінімальною сумою £0,10 на обертання.

Функції для більшої кількості перемог



Коли на барабанах з’являється символ розкиду рибальського човна, активується функція безкоштовних обертань. Скільки безкоштовних обертань ви отримаєте, залежатиме від кількості скаттерів, які ви отримаєте, від мінімум 10 до максимум 50 безкоштовних обертань. Ви також можете придбати бонусну ставку в 100 разів більше вашої ставки, щоб активувати бонусну гру.

Коли ви висаджуєте три або більше скаттерів на рибальському човні, функція «Безкоштовні ігри рибалки» запускається таким чином: три, чотири, п’ять або шість дають вам 10, 15, 25 або 50 безкоштовних обертань відповідно. Під час гри в цю функцію з’являються символи синьої риби та відображаються грошові призи, що до 50 разів перевищують вашу ставку, а коли з’являється дика риба (представлена ​​рибалкою), можна виграти всю блакитну рибу та призи, які вони представляють.

Іншим варіантом гри є придбання функції «Безкоштовні ігри рибалки» за ціною, яка в 100 разів перевищує вашу ставку. Для цього просто натисніть кнопку Feature Bet ліворуч від набору барабанів.

Бонуси та джекпоти



Заощадьте трохи готівки, граючи в онлайн-слот Fishin' Frenzy Megaways без депозиту. Це означає, що все, що вам потрібно зробити, щоб почати грати, це зареєструватися та зробити свою першу ставку, і ви будете на шляху до спроби отримати бонуси, які можна розібрати в Fishin' Frenzy Megaways.

Висадіть три або більше скаттерів на рибальському човні, і ви отримаєте свої безкоштовні ігри, а якщо вам пощастить мати шість скаттерів на барабанах, ви можете виграти до 50 безкоштовних ігор за одне обертання. Крім того, майте на увазі, що в режимі безкоштовних ігор призова вартість символу синьої риби збільшується.

Ви також захочете звернути увагу на дикий символ (представлений рибалкою). Помістіть цей, і він може замінити будь-який інший символ на барабанах. На додаток, дика природа збирає призову вартість усієї синьої риби на вашому екрані для більших виграшів.

Найбільший виграш у джекпоті становить 10 000 разів більше вашої ставки, яку ви можете отримати, висадивши п’ять символів рибалки поспіль.

Ігри, схожі на Fishin' Frenzy Мелбет



Якщо гра в слоти на водну тематику для вас виглядає як свято, спробуйте спробувати ці слоти:

- Underwater Odyssey від Eyecon пропонує безліч функцій, таких як безкоштовні обертання та множники, щоб збільшити ваші шанси стати щасливим авантюристом, який виявить затонулу скриню зі скарбами.
- Scuba Fishing від RTG відкриває чудову країну морських істот, у тому числі велику білу акулу, яка, будучи дикою, активує безкоштовні обертання та більше можливостей для великих виграшів.
- Perfect Catch від STHLM Gaming – це слот із 20 лініями виграшів, у якому яскрава, чітка графіка та жартівливі істоти допомагають вам активувати ці безкоштовні оберти на барабанах.
- Mermaids Millions від Microgaming пропонує 15 ліній виплат і вишукано розроблену графіку, яка перетворює обертання барабанів у абсолютне задоволення, коли ви вирушаєте під море в пошуках прихованих скарбів.
- Old Fisherman від Bally Wulff має 20 ліній виплат і дає щасливим спінінгістам шанс отримати вайлди, скаттери та безкоштовні обертання. Незважаючи на те, що цей заголовок простий, він захопить вас ще до того, як ви його усвідомите.

Відкрийте для себе безкоштовні слоти без депозиту в Україні



Все, що залишилося, це зробити рішучий крок і спробувати Fishin' Frenzy Megaways у головному онлайн-казино – Мелбет. Все, що вам потрібно зробити, це зареєструватися, і за кілька простих кроків ви поринете в усі події. Тоді ви зможете спробувати найкращі нові онлайн-слоти, а також низку інших пропонованих ігор – від рулетки та блекджеку до відеопокеру тощо.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: