На 8 конкурсі-фестивалі «Зірочко, засвітись!» свої таланти демонстрували 480 учасників з усієї області » Новини Житомира
 
 


На 8 конкурсі-фестивалі «Зірочко, засвітись!» свої таланти демонстрували 480 учасників з усієї області

Автор: news_maker від 5-03-2023, 17:37, переглядів: 241


На восьмому конкурсі-фестивалі «Зірочко, засвітись!» свої таланти демонстрували діти з усієї області. Творчі відбори проходили у Бердичеві, Коростені, Звягелі та Житомирі. Гала-концерт відбувся на сцені Житомирського обласного українського музично-драматичного театру імені Івана Кочерги.

«Найбільша інтрига конкурсу — усі учасники стали лауреатами «Зірочка, засвітись!» 2023 року. Цьогоріч фестиваль особливий і ми захотіли відмітити усіх учасників, до того ж — кожен отримає подарунок», — каже Надія Юшкевич, голова Благодійного фонду «Надія Є».

«При оцінювані та виборі володаря гран-прі я більше керувалася емоціями. Цей номер розчулив та захопив», — розповідає Анастасія Залужна, представниця журі, членкиня правління «Благодійний фонд «Надія Є».

Гран-прі "Зірочка, засвітись!" отримав хореографічний колектив "Колорит" із міста Пулини, художній керівник Максим Пташнюк.

"Це справжнє свято! Дякую організаторам, що зуміли подарувати і дітям і глядачам стільки позитиву та краси", — ділиться емоціями глядачка Таїсія.

"Щиро радію за Пулини! Сьогодні всі переможці, адже кожен із нас лауреат. І це правда, сьогодні на цій сцені засяяло багато зірочок", — каже учасниця Ярослава.











Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: