У Житомирі патрульні склали низку адміністративних матеріалів на нетверезого водія, який в'їхав у дитячий майданчик » Новини Житомира
 
 


У Житомирі патрульні склали низку адміністративних матеріалів на нетверезого водія, який в'їхав у дитячий майданчик

Автор: news_maker від 10-03-2023, 18:25, переглядів: 795


Учора вночі, близько 2-ї години, інспектори отримали виклик про ДТП без потерпілих на вулиці Вітрука.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Інспектори прибули за вказаною адресою, проте водія на місці події не було. Небайдужі громадяни вказали на під'їзд, в який забіг порушник.

Це він був за кермом автомобіля ВАЗ та, не впоравшись з керуванням, здійснив наїзд на металеву конструкцію дитячого майданчику.

Під час перевірки документів у керманича було виявлено відсутність посвідчення водія, до того ж чоловік мав ознаки алкогольного сп'яніння», – йдеться у повідомленні.

Оглядаючи місце події, інспектори звернули увагу на пошкоджений транспортний засіб Dacia. Як з'ясувалося, зіткнення з ним допустив також водій ВаЗу.

20-річний житомирянин погодився пройти освідування на стан алкогольного сп'яніння за допомогою приладу Драгер, результат 1,67 проміле.

Охоронці порядку склали на порушника адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування в стані сп’яніння), ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП, два протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), а також винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.



Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: