Житомирщина отримала ще 2 автобуси для драмтеатру та пересувного «Пункту Незламності» » Новини Житомира
 
 


Житомирщина отримала ще 2 автобуси для драмтеатру та пересувного «Пункту Незламності»

Автор: news_maker від 16-03-2023, 23:26, переглядів: 342


15 березня, відбулася урочиста передача автобуса Житомирському обласному академічному українському музично-драматичному театру ім. І. А. Кочерги.

Автобус надано у якості гуманітарної допомоги за клопотанням начальника Управління культури та туризму Житомирської обласної військової адміністрації Анатолія Душка до підприємства транспорту машин в Лукові (Польша) та сприяння керівника району (старости Луковського) Даріуша Шустека.

У заході взяв участь начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко та його заступник Юрій Денисовець, а також заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма.

“У другий день повномасштабного вторгнення Житомирський обласний музично-драматичний театр ім. І. А. Кочерги віддав свій автобус на потреби Збройних Сил України. І ось через рік, завдяки нашим партнерам, ми повертаємо театру новий автобус для того, аби вони могли їздити на гастролі як по області, так і по Україні”, — зазначив Віталій Бунечко.

Окрім цього, ще один автобус був переданий у Тетерівський дитячий будинок інтернат для того, аби дитяча футбольна команда могла їздити на змагання.





Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: