На Житомирщині поліцейські викрили молодика у викраденні коштів з банківських рахунків громадян » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині поліцейські викрили молодика у викраденні коштів з банківських рахунків громадян

Автор: news_maker від 16-03-2023, 23:51, переглядів: 429


Оперативники кіберполіції спільно зі слідчими відділу поліції № 2 (Коростишів) Житомирського РУП за процесуального керівництва Коростишівської окружної прокуратури встановили причетність 22-річного бердичівлянина до злочинної схеми.

Так, чоловік через несанкціонований доступ до банківських рахунків щонайменше трьох громадян незаконно заволодів 20 тисячами гривень. Для цього він використовував фішингові посилання нібито для оформлення замовлень на придбання товарів. Покупці, не підозрюючи лихого, вносили реквізити своїх карток і згодом втрачали кошти, оскільки їх банківські дані автоматично ставали відомі молодику.

За наявною інформацією, з рахунків потерпілих кошти перераховувались у вигляді поповнень номерів телефонів мобільних операторів.

16 березня за місцем проживання чоловіка, у м. Бердичеві, поліцейські провели обшук, у результаті якого вилучили комп’ютерну техніку, телефони, сім- та банківські картки тощо.

Наразі досудове розслідування триває за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Перевіряється причетність молодика до низки інших подібних діянь.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: