У Житомирі відкрилася виставка митця Андрія Дудченка «Останні трембіти» » Новини Житомира
 
 


У Житомирі відкрилася виставка митця Андрія Дудченка «Останні трембіти»

Автор: news_maker від 19-03-2023, 15:15, переглядів: 271


До 31 березня виставку робіт автора можна буде переглянути у Домі української культури. Роботи Андрія Дудченка експонуються у багатьох артцентрах України, відтепер поринути у світ сюрреалістичних інсайтів художника можуть й житомиряни та гості міста.

«Мистецтво як нерв. У полотнах автора оживають образи. У кожного свої. Я дуже вдячний за цю можливість фактично розчинитися у символічності написаного. Це круто, що Житомир має змогу бути причетним до такої події», - каже міський голова Сергій Сухомлин.

«Коли вперше потрапила на виставку Андрія Дудченка, емоції, які відчула, повернули мене до лютого 2022-го року… Є такі емоції, які нас можуть об’єднувати і робити сильнішими», — говорить депутатка міської ради, засновниця ГО «Житомир, зроби голосніше!», та ініціаторка виставки Людмила Зубко.

«Останні трембіти» — це про життя, яке вимагає від нас зосередження і мобілізації всіх наших духовних зусиль. Час очищення від усього зайвого. Час молитви та усвідомлення крихкості всього, що навколо, світу, де найголовніша цінність — життя.

Знаходьте символи часу й можливість до оркнутичя до справжнього мистецтва!
















Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: