Золота Нива - обирай місцеве! » Новини Житомира
 
 


Золота Нива - обирай місцеве!

Автор: news_maker від 21-03-2023, 13:02, переглядів: 192


Золота Нива - українська, Житомирська торгова марка, що належить компанії Epic Foods. Торгова марка спеціалізується на виготовленні смачних та поживних снеків, а саме - смажене насіння з українських полів та смажений арахіс з широкою лінійкою смаків.

Арахіс та насіння є повністю натуральними продуктами, і технології та сучасне обладнання дозволяють зберігати присутні в них корисні речовини.

ТМ Золота Нива вже 8 років успішно займає найкращі полиці в магазинах Житомиру та області, і полюбилася споживачу за чудову якість і гарну ціну.

Кілька років, не зважаючи спочатку на карантин, потім на воєнний стан в країні Компанія розширює свої кордони на інші області, і в даний момент вже у 8 регіонах споживачі можуть скуштувати снекову продукцію цієї торгової марки.

Гарантією якості виготовленої продукції є обов'язкова сертифікація всього асортименту, адже найкраща якість та гарна ціна є основними принципами Компанії Epic Foods. Кожен з етапів виробництва проходить контроль - починаючи з експертизи отриманої сировини до дегустації і перевірки якості готового продукту .

Асортимент продукції постійно розширюється - нові грамажі, нові смаки, щоб кожен міг обрати саме те, чого бажає. З повним асортиментом можна ознайомитися на сайті торгової марки - https://zolotanyva.ua/. А з компанією на сайті https://epic-foods.com.ua/.

У найближчих планах компанія Epic Foods має цілі - покриття всієї України, щоб в кожному її куточку споживач міг оцінити смак українських снеків!

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: