У Житомирі відзначили співробітників патрульної поліції області з нагоди сьомої річниці створення » Новини Житомира
 
 


У Житомирі відзначили співробітників патрульної поліції області з нагоди сьомої річниці створення

Автор: news_maker від 22-03-2023, 21:43, переглядів: 219


22 березня відбулися урочистості з нагоди сьомої річниці створення служби. Участь у заході взяли голова ОВА Віталій Бунечко, Житомирський міський голова Сергій Сухомлин, а також керівництво та особовий склад ГУ НП у Житомирській області.

«Ці сім буремних років стали справжнім горнилом, яке загартувало нову генерацію українських правоохоронців. Ви стали справжніми захисниками та друзями для сотень тисяч жителів Житомирщини», — зазначив Віталій Бунечко.

«В перші дні, перші тижні повномасштабного вторгнення росії, наші поліцейські стали справжнім бойовим підрозділом. Вони виїздили на порятунок людей під завалами, коли ворог бив ракетами по Житомиру. Відпрацьовували на блокпостах.
Хлопці та дівчата працювали цілодобово, як одне ціле. Робили все, щоб в Житомирі був порядок та безпека. Впевнений, якби ворог підійшов ближче до Житомира, вони б обороняли наше місто зі зброєю в руках. 7 років Житомирській Патрульній поліції! Вітаю!!!
Пам’ятаємо загиблих поліцейських…» - сказав міський голова Сергій Сухомлин.

Команда патрульної поліції області, разом зі Збройними силами, Нацгвардією, територіальною обороною та іншими підрозділами Сил оборони України нині боронять українську землю та продовжують нести службу, забезпечуючи захист й спокій у наших громадах.

«Вдячний всім працівникам патрульної поліції за їх відданість та професіоналізм. За те, що продовжуєте стояти на сторожі спокою людей, котрі вірять у вас, підтримують усім серцем і завжди чекають вдома», — підкреслив очільник області.









Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: