Відмовтеся від цих покерних звичок, які коштують вам виграшів » Новини Житомира
 
 


Відмовтеся від цих покерних звичок, які коштують вам виграшів

Автор: news_maker від 23-03-2023, 23:40, переглядів: 46


Незалежно від того, професіонал ви чи новачок, ви переконаєтеся, що в онлайн-покері трапляються помилки. Іноді вони трапляються лише один раз. В інших випадках вони перетворюються на звички. Покерні турніри можуть тривати кілька годин, тобто ваша витривалість і концентрація мають вирішальне значення, а постійні помилки завдають шкоди.

Без керівництва легко потрапити в пастку повторюваних помилок. Однак практика робить усе краще: постійна відмова від шкідливих звичок — найкращий спосіб покращити свої навички. Ми визначаємо кілька шкідливих звичок до покеру та обговорюємо, як запобігти їх повторенню. Грайте в онлайн покер без помилок на сайті Вебет.

Різні шкідливі звички і як їх уникати



Прийняття шкідливих звичок може зруйнувати покерну стратегію гравця, а в гіршому випадку спричинити його тільт. Щоб зіграти в онлайн-турнірі з покеру та вийти з протилежної сторони з прибутком, потрібен елемент ризику, удача та знання, коли робити ставку, чек або фолд. Нижче наведено деякі погані ігрові звички, які схильні приймати гравці.

Підрахунок фішок перед ставкою



Покер полягає в тому, щоб бути витонченим і не привертати до себе увагу, звідси та вислів «poker face». Початківці зазвичай освоюють цю звичку; перед своєю чергою вони почнуть рахувати фішки, готуючись до своєї ставки. Цього ніколи не можна робити. Ваші опоненти постійно шукають підказки щодо вашої руки – підрахунок фішок перед ставкою може виявити, що у вас сильна рука. Якщо так, гравці, які блефували чи напів блефували, скидають картки, а це означає, що ви не зможете зібрати банк, що зрештою призведе до втрати сильної руки.

Надмірний блеф



Надмірний блеф може бути наслідком кількох сценаріїв, таких як серія помилок або невдала ставка, і бажання якнайшвидше компенсувати це. На жаль, це може розплутати всю вашу гру за кілька раундів. Зберігати самовладання після програшу є вирішальним для вашого довголіття в грі. Спосіб уникнути цього — дати собі перерву. Це можна зробити, склавши пару раундів, щоб глибоко вдихнути, контролювати свої емоції, а потім продовжити. Крім того, розуміння того, що важкі втрати трапляються з кожним і що не кожна гра буде прибутковою, є важливим кроком у подоланні емоцій.

Не знати, коли кинути



Ключова відмінність стратегії покеру між професіоналом і початківцем полягає в розумінні того, коли потрібно вийти з гри або матчу. Рішення грати кожен раунд, а не йти на прорахований ризик, — це покерне самогубство. Чудовий спосіб уникнути цього — зрозуміти рейтинг покерних рук, що дозволить вам зважити свої шанси на успіх і відповідно робити ставки. Інші способи включають встановлення обмежень на максимальні виграші та програші, час гри та роздач. Наприклад, якщо ви встановили ліміт втрат у 250 доларів і досягли цього, вам слід вийти з гри. Відповідальне ставлення до азартних ігор має вирішальне значення під час ставок. BetMGM наполягає, що гравці повинні робити ставки лише на те, що вони можуть дозволити собі втратити.

Не роблячи перерв



Принадність онлайн-покеру в тому, що ігри відбуваються 24/7. Отже, немає потреби перенапружуватися, вдаючись до ігор один за одним. Відмова від перерв може призвести до катастрофи. Це призводить до помилок, тільтів і нехарактерних ставок. Після тривалої гри обов'язково подихайте свіжим повітрям і зробіть хоча б 20-хвилинну перерву.

Занадто безпечна гра



Щоб досягти успіху в покерних турнірах, вам потрібно ризикувати – консервативна гра вас ні до чого не приведе. Що ще більш проблематично, це пропонує грати лише тоді, коли карти правильні. Коли опоненти помічають консервативний стиль гри, стає дуже важко виграти великі банки, оскільки гравці розуміють, що ви будете робити ставку, лише якщо у вас сильна рука. Зберігати елемент спонтанності — найкращий спосіб тримати опозицію напоготові. Чудовий спосіб почати більше ризикувати — це напівблеф. Це процес отримання слабкої або середньої сили руки, яка має здатність ставати сильною. Скажіть, що вам роздали валета та вісімку однієї масті. Ця рука дає шанс отримати флеш або стріт. Коли ви починаєте більше ризикувати, ви краще відчуватимете, коли це робити. Однак відповідальне ставлення до азартних ігор має вирішальне значення для отримання задоволення від гри.

Не розуміючи своїх шансів



Ключ до прийняття прорахованих ризиків полягає в тому, щоб знати свої шанси на успіх. Для початківців і (іноді) середнього рівня легко захопитися, тримаючи сильну руку, наприклад стріт. Але життєво важливо визначити, які інші руки доступні на основі карт, які дилер розмістив на дошці. Це дає вам чудове розуміння того, чому інші можуть робити ставки, і чи є у вас прямий шанс виграти раунд. Скажімо, наприклад, ваша рука містить червову 9 і бубновий валет, а на флопі є червову 5, жирову 8 і жирову даму. Так, вам залишилася одна карта від стріт, але це також означає, що опонент може бути в одній карті від флеша – сильнішої за рейтингом комбінації з двох. Як тільки ви почнете з’ясовувати можливості інших рук проти вашої,

Перевірте свої навички на BetMGM



Хочеш грати в покер онлайн? BetMGM проводить низку покерних ігор і турнірів у різних форматах і сумах бай-інів, у які можна грати будь-коли та будь-де на мобільному телефоні, планшеті та комп’ютері.

Зареєструйтеся сьогодні та розблокуйте наш нескінченний вибір ігор у казино з живими дилерами, онлайн-слоти та багато іншого.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: