Поліція розшукує двох безвісно зниклих мешканців Житомирщини » Новини Житомира
 
 


Поліція розшукує двох безвісно зниклих мешканців Житомирщини

Автор: news_maker від 31-03-2023, 18:38, переглядів: 313


Правоохоронці Коростенського райуправління поліції встановлюють місце знаходження Беляка Володимира Миколайовича, 20.06.1985 року народження, жителя смт Іршанська.

За наявною інформацією, чоловік з 21 серпня 2022 року перестав виходити з родичами на зв’язок і донині його місце перебування невідоме.

Прикмети чоловіка: зріст близько 170 см, худорлявої тілобудови, обличчя овальне, очі сіро-блакитні, глибоко посаджені, брови світлі, волосся коротко стрижене, має залисини.

Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місця знаходження Володимира Беляка, повідомте за телефонами 096 253 93 11 або 102 чи зверніться до найближчого відділку поліції.

Також, поліцейські встановлюють місце знаходження Бальме Валерія Віталійовича, 01.03.1972 року народження, жителя м. Коростеня.

Чоловік з 23 лютого 2023 року у вечірній час пішов з місця свого проживання та більше не повернувся, донині його місце перебування невідоме.

Прикмети зниклого: зріст 180-190 см, худорлявої тілобудови, очі темного кольору, волосся сиве.

Був одягнений у шапку чорного кольору, синю куртку з світловідбивачами на рукавах, кофту коричневого кольору з капюшоном, сіру сорочку, сірі спортивні штани, а під ними - спортивні штани синього кольору, шкарпетки чорні, капці гумові темного кольору.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: