У житомирському водоканалі провели технічне переоснащення водопровідної насосної станції І підйому » Новини Житомира
 
 


У житомирському водоканалі провели технічне переоснащення водопровідної насосної станції І підйому

Автор: news_maker від 3-04-2023, 20:07, переглядів: 153


Протягом двох місяців працівники водоканалу проводили технічне переоснащення водопровідної насосної станції І підйому. Про це повідомляє пресслужба КП «Житомирводоканал».

Один із насосів для перекачування води та запірна арматура, встановлена на станції, вже вичерпала свій термін експлуатації і потребувала заміни. Якщо б вони вийшли із ладу, ліквідація такої аварії зайняла б кілька діб, а це означало б повне призупинення подачі води на місто, – зазначають в пресслужбі. Фахівці водоканалу намагаються недопускати «випробувань на міцність», аби звести до мінімуму виникнення непередбачуваних та неконтрольованих ситуацій, тому найбільш «вразливе» обладнання замінили.

«У ході робіт ми встановили новий насос, 2 засувки та клапан. Заміна насосного обладнання дасть значну економію електроенергії та дозволить забезпечити надійне водопостачання.

Для проведення робіт були залучені фахівці Головного управління ДСНС України у Житомирській області та Житомирської обласної аварійно-рятувальної служби. Спеціалісти виконували заходи, пов'язаних із недопущенням затоплення машинного залу. Дякуємо за допомогу!», – йдеться у повідомленні.




Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: