Поліцейські провели профілактичне відпрацювання на автошляхах Житомирського району » Новини Житомира
 
 


Поліцейські провели профілактичне відпрацювання на автошляхах Житомирського району

Автор: news_maker від 3-04-2023, 20:17, переглядів: 160


Правоохоронці продовжують безпекові заходи в області. Упродовж 31 березня та 1 квітня додаткові патрулі поліції працювали на автошляхах, що ведуть до м. Житомира. Окрім патрулювання доріг, додаткові наряди працювали на блокпостах у селах Оліївці, Тетерівці, Глибочиці, Іванівці та Скоморохах. За цей час вони перевірили понад 850 транспортних засобів та більш ніж 900 осіб.

Метою такої превентивної роботи є стабілізація оперативної обстановки, забезпечення публічного порядку та безпеки дорожнього руху, виявлення заборонених предметів та речовин, припинення правопорушень. До складу посилених патрулів увійшли працівники відділу поліції №1 Житомирського райуправління, роти поліції особливого призначення та кінологічного центру, бердичівські та чуднівські поліцейські, патрульні УПП в Житомирській області та Житомирської академії поліції.

У результаті правоохоронці виявили 118 адміністративних правопорушень у сфері безпеки дорожнього руху. Серед них п’ять випадків керування транспортними засобами водіями у стані сп’яніння.

Ще 29 керманичів вчинили порушення, передбачені ст. 121 (Порушення правил керування або експлуатації транспортного засобу, правил користування ременями безпеки або мотошоломами) КУпАП. Зафіксували поліцейські 41 факт перевищення водіями встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху (ст. 122 КУпАП). А у 21 водія не виявилося належних документів (ст. 126 КУпАП). Серед порушників є й троє пішоходів, які проігнорували Правила дорожнього руху та ризикнули власним життям на дорозі (ст. 127 КУпАП). За всіма фактами були складені відповідні адміністративні матеріали.

Також поліцейські виявили два випадки незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами. З одного з автомобілів вони вилучили холодну зброю, з іншого - 360 набоїв калібру 5,45 мм. Тож нині розпочаті відповідні перевірки.

Нагадаємо, минулого тижня понад 300 порушень припинили поліцейські на автодорогах Житомирщини під час додаткових превентивних заходів.

Такі ж заходи заплановані й в інших районах Житомирщини.





Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: