Боксери Житомирщини вибороли 27 медалей на чемпіонаті України з таїландського боксу Муей-Тай » Новини Житомира
 
 


Боксери Житомирщини вибороли 27 медалей на чемпіонаті України з таїландського боксу Муей-Тай

Автор: news_maker від 3-04-2023, 22:22, переглядів: 195


02 квітня у Вінниці завершився чемпіонат України серед дорослих з таїландського боксу Муей-Тай. Спортсмени боролися за першість упродовж трьох днів. Боксери Житомирщини вибороли 27 медалей.

Про це Суспільному розповів президент Житомирської обласної федерації таїландського боксу Муей-Тай Олег Глінський.

За його словами, Житомирщину представляли 29 спортсменів з двох клубів: "Козак" з Бердичева та "Топфайтер" з Житомира.

Олег Глінський розповів, що особливістю таїландського боксу є те, що удари наносяться руками, ногами, ліктями та колінами. У класичному боксі дозволяється бити лише руками.

Збірна команда Житомирської області завоювала комплект нагород:

- перше місце – 21 медаль,
- друге – 4 медалі;
- третє – 2 медалі.

Бердичівлянка Крістіна Півень пройшла відбір до збірної команди України та готуватиметься до виступу на чемпіонаті світу серед дорослих, що відбудеться з 4 по 13 травня 2023 року у столиці Таїланду – місті Бангкок.

"До чемпіонату світу вже почали готуватися, – каже Олег Глінський. – Поки що тренуємося у нас в залі спортивного клубу. Проводимо по два тренування в день. З наступного тижня плануємо їхати в Одесу на збори".

"Успіхам спортсменів Житомирщини сприяє дружня атмосфера у колективі, співпраця з тренерами з інших міст, поїздки на змагання, організація та проведення відкритих чемпіонатів в області. Спортсмени бердичівського клубу "Козак" уже третій рік поспіль входять до складу збірної команди України. У 2021 році Крістіна Півень билася у Таїланді на чемпіонаті світу серед юніорів, а у 2022 Катерина Глінська посіла третє місце на чемпіонаті світу серед дорослих, що відбувся в Абу-Дабі (ОАЕ). Це служить гарною мотивацією для інших спортсменів. Вони розуміють, що для них також реально вийти на такий рівень, щоб змагатися на чемпіонаті світу чи Європи, оскільки самі тренуються в одному залі зі спортсменами, котрі входять до збірної команди України", – розповів Олег Глінський.





Категорія: Спорт / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: