Екснардеп Володимир Стретович загинув у ДТП на Житомирщині » Новини Житомира
 
 


Екснардеп Володимир Стретович загинув у ДТП на Житомирщині

Автор: news_maker від 10-04-2023, 21:57, переглядів: 415


6 квітня у трагічній ДТП на Житомирщині загинув відомий український політик, народний депутат України ІІ, IV, V, VI скликань, заслужений юрист України Володимир Миколайович Стретович. Про це повідомляє пресслужба ВРУ.

«Він був активним державним та громадським діячем, який значну частину свого життя віддав на благо та розквіт нашої держави.

За роки, коли Володимир Стретович був народним депутатом України, він займав посади Голови Комітету з питань правової політики і судово-правової реформи, члена Конституційної Комісії від Верховної Ради України, Голови секції з питань судової влади і охорони Конституції, Голови Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією та заступника Голови Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності цього Комітету», – йдеться у повідомленні.

Як державний діяч, Володимир Стертович активно відстоював правові реформи в Україні і був членом Державної комісії з проведення в Україні адміністративної реформи, членом Координаційної ради з питань судово-правової реформи при Президентові України, членом Національної комісії із зміцнення демократії та утвердження верховенства права.

Нагадаємо, 6 квітня на 146 кілометрі автодороги Київ – Чоп поблизу села Кам'янка Житомирського району сталася дорожньо-транспортна пригода, зіткнулися автомобілі "Toyota RAV4" під керуванням 67-річного киянина та "MAN TGX", за кермом якого перебував 60-річний житель Вінниччини.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: