Новий будинок у Житомирі вже має проблеми з підключенням до котельні » Новини Житомира
 
 


Новий будинок у Житомирі вже має проблеми з підключенням до котельні

Автор: admin від 11-06-2013, 16:39, переглядів: 1 247

Новий будинок у Житомирі вже має проблеми з підключенням до котельні

Новий будинок по вулиці Жукова, 8, новоселам якого нещодавно вручали оглядові ордери, вже потрапив до списку проблемних. На засіданні виконкому очільник "Житомиртеплокомуненерго" Дмитро Рогожин розповів, що будинок не можна підключити до тепломережі, адже котельня вже кілька років поспіль залишається недоробленою :

"Ця епопея вже триває 2 чи 3 роки. Міністерство оборони ніяк не може добудувати цю котельню. Там досі немає потрібного обладнання. Тому новий будинок на вулиці Жукова, 8 підключати просто нема куди, ми не можемо таке навантаження понести – будинкам не вистачає існуючої потужності, щоб дати необхідну кількість тепла".

У свою чергу, міський голова Володимир Дебой наголосив, що за таких умов будинок не буде введено в експлуатацію:

"Я прошу попередити тих людей, які мають отримати там ордери, що забезпечити там тепловий режим неможливо, тому що у 2008 році Міністерство оборони не виконало свої зобов’язання, і на котельню один будинок вже був навантажений. Сьогодні ця котельня працює на максимальній потужності. Наразі котли не доведені до нормальної експлуатації, а всі салютують про те, що ніби ще один будинок зданий. Ми цей будинок не приймемо, ордери не видамо і не дозволимо підводити людей в зимовий період, лишивши їх без опалення".

Аби з'ясувати це питання, Володимир Дебой доручив своєму профільному заступнику написати лист Міністру оборони із проханням посприяти вирішенню ситуації.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: