У Бердичеві підліток заліз на товарний вагон потяга, внаслідок чого хлопець отримав 40% опіків тіла » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві підліток заліз на товарний вагон потяга, внаслідок чого хлопець отримав 40% опіків тіла

Автор: news_maker від 12-04-2023, 23:36, переглядів: 250


11 квітня о 21:10 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що на залізничному вокзалі м. Бердичів на товарний вагон вилізла дитина, після чого її вдарило струмом.

По прибуттю надзвичайники встановили, що на вогоні лежить 14-річний юнак при свідомості у шоковому стані.

Після знеструмлення контактної мережі фахівці ДСНС за допомогою трьохколінної драбини, рятувальної мотузки та нош зняли хлопчика з вагону й передали його лікарям швидкої медичної допомоги. Постраждалого госпіталізували у реанімаційне відділення Центральної міської лікарні. Попередньо за словами лікарів унаслідок ураження струмом від контактної мережі він отримав 40% опіків тіла 2 та 3 ступенів.

Як з’ясували поліцейські на місці події, близько 20:30 працівниця заліничного вокзалу почула нехарактерний гул електронапруги та вийшла з приміщення оглянути довколишню територію. Неподалік вона і помітила травмованого підлітка.

Ймовірно, хлопець виліз на вагон, що знаходився під контактним проводом, та отримав короткочасне ураження електрострумом високої напруги. Для порятунку підлітка залучали додаткову залізничну техніку, що відтягла вагон, на даху якого лежав хлопець, у безпечне місце. Після цього працівники ГУ ДСНС змогли передати дитину медикам.

Наразі поліцейські з’ясовують усі обставини події у рамках відкритого кримінального провадження.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: