У міській раді пояснили чому утворюється піна на річці Тетерів » Новини Житомира
 
 


У міській раді пояснили чому утворюється піна на річці Тетерів

Автор: news_maker від 13-04-2023, 19:04, переглядів: 466


До виконавчого комітету міської ради надійшло усне звернення щодо утворення піни на річці Тетерів. Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

«З метою роз’яснення ситуації повідомляємо, що враховуючи інтенсивність опадів, які призвели до потрапляння значної кількості стічних вод з лісів, полів і т.д. до річки Тетерів та з метою запобігання руйнування гідроспоруди водосховища «Дениші» від натиску води, КП «Житомирводоканал» Житомирської міської ради здійснюються заходи по пропуску води нижче за течією, в результаті чого відбувається природне насичення води киснем, що призводить до утворення значної кількості піни», – йдеться у повідомленні.

Одночасно інформуємо, що працівниками відділу екології та природних ресурсів міської ради здійснено виїзд до греблі де візуально встановлено, що утворення піни відбувається в результаті аерації.

В свою чергу, комунальним підприємством здійснено відбір проб води для проведення лабораторних дослідженнь та повідомлено всі відповідні служби про дану ситуацію.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: