На Житомирщині трьох неповнолітніх ліцеїстів підозрюють у скоєнні сексуального насильства над одногрупником » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині трьох неповнолітніх ліцеїстів підозрюють у скоєнні сексуального насильства над одногрупником

Автор: news_maker від 17-04-2023, 20:29, переглядів: 576


За процесуального керівництва ювенальних прокурорів однієї з окружних прокуратур Житомирщини, трьом неповнолітнім повідомлено про підозру у вчиненні дій сексуального характеру, без добровільної згоди потерпілої особи (зґвалтування), вчиненому групою осіб (ч. 3 ст. 152 КК України). Про це повідомляє пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

«Слідство встановило, що особливо тяжкий злочин проти статевої свободи та статевої недоторканості особи 5 квітня цього року скоїли троє учнів одного з професійних ліцеїв області.

Підозрювані скоїли сексуальне насильство за обставин психологічного тиску на одногрупника, із застосуванням нецензурної лексики та погрожуючи йому побиттям», – йдеться у повідомленні.

У четвер, 13 квітня, за участі ювенального прокурора усім трьом фігурантам справи суд обрав запобіжні заходи у виді тримання під вартою без права внесення грошової застави.

Наразі триває досудове розслідування, яке проводить відділення поліції № 5 Житомирського райуправління поліції.

За Кримінальним кодексом України, зґвалтування, вчинене групою осіб, карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: