З нагоди Дня пожежної охорони Нардеп Арсеній Пушкаренко та Посол Естонії привітали вогнеборців » Новини Житомира
 
 


З нагоди Дня пожежної охорони Нардеп Арсеній Пушкаренко та Посол Естонії привітали вогнеборців

Автор: news_maker від 19-04-2023, 17:43, переглядів: 94


17 квітня в Головному управлінні ДСНС Житомирщини відбулися урочистості з нагоди професійного свята – Дня пожежної охорони. У цей день вшановують пожежних, а також спеціалістів, які роблять свій внесок у справу попередження та ліквідації пожеж, захисту життя і здоров’я людей від вогняної стихії.

Після відкриття урочистих зборів під Державний гімн, всі присутні схилили голови, щоб вшанувати хвилиною мовчання усіх тих, хто поклав голову за Україну. А далі за традицією очільник житомирських рятувальників Ігор Нікітчук привітав усіх представників героїчної професії та побажав миру і, як прийнято було казати у пожежній охороні – сухих рукавів на службі і по життю.

Привітати вогнеборців завітали і поважні гості, зокрема Надзвичайний та Повноважний посол Естонської республіки в Україні Й. В. Каймо Кууск і народний депутат України Арсеній Пушкаренко.

«Вам всім велика честь і слава за вашу роботу, за ті виїзди, які ви здійснюєте у повсякденному житті. Дай Бог щоб ви завжди поверталися цілими і неушкодженими у свої родини, які за вас турбуються так, як і всі українці», – зазначив Арсеній Пушкаренко.

Також до рятувальників звернувся і Каймо Кууск аби висловити своє захоплення людьми цієї героїчної професії.

«Шановні рятувальники! Ви прекрасна команда людей, до яких звертаються на сам перед ті, хто потребує допомоги. У мирні часи, можливо, ті звернення, які ви отримували не виглядали аж так важливо. Однак будь-який подібний дзвінок, його приводом є, зазвичай, якась трагічна ситуація. І ви ті, хто може допомогти цю ситуацію вирішити. Я хочу побажати вам удачі, сили, завжди повертатися додому туди, де чекають на вас ваші родини”, – побажав посол Естонської республіки в Україні.

Під час заходу п'ять фахівців ДСНС були нагороджені грамотами, подяками та цінним подарунком від Верховної Ради України. Ще 15 рятувальників отримали подяки й годинники від народного депутата України Арсенія Пушкаренка. А також 63 вогнеборці з пожежно-рятувальних підрозділів Житомира нагороджені відомчою відзнакою ДСНС України – нагрудним знаком «За відвагу в надзвичайній ситуації». Зі святом вас, Сміливці!

















Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: