На Звягельщині поліцейські вилучили боєприпаси у нетверезого водія » Новини Житомира
 
 


На Звягельщині поліцейські вилучили боєприпаси у нетверезого водія

Автор: news_maker від 19-04-2023, 20:08, переглядів: 116


15 квітня близько півночі на стаціонарному посту «Звягель» патрульні зупинили керманича автомобіля «Land Rover» за порушення Правил дорожнього руху. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Під час спілкування із 33-річним чоловіком, жителем Волинської області, правоохоронці з’ясували, що він перебуває у стані сп’яніння, ймовірно, наркотичного. Окрім того, у салоні автівки поліцейські помітили корпус ручної бойової гранати «Ф-1», підривач до неї та набої, калібру 7,62 мм. Керманич усе видав патрульним та пояснив, що виявлене знайшов», – йдеться у повідомленні.

Відтак на місце події виїхали працівники слідчо-оперативно групи Звягельського райвідділу та задокументували усі обставини. Вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

За вказаним фактом слідчими райвідділу розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ.

Відповідно до чинного законодавства незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами карається позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.

Також відносно водія поліцейські склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування транспортним засобом особами, які перебувають у стані сп’яніння…) КУпАП. Їх передали на розгляд суду.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: