У Житомирі повідомили про підозру місцевому жителю, який вдарив і забруднив скляний банер з портретом захисника » Новини Житомира
 
 


У Житомирі повідомили про підозру місцевому жителю, який вдарив і забруднив скляний банер з портретом захисника

Автор: news_maker від 19-04-2023, 20:12, переглядів: 151


За процесуального керівництва прокурорів Житомирської окружної прокуратури місцевому жителю повідомлено про підозру у хуліганстві, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю та винятковим цинізмом (ч. 1 ст. 296 КК України).

Слідство встановило, що хуліганство скоїв 27-річний парубок, раніше неодноразово судимий (наразі перебуває на трирічному іспитовому терміні за скоєння злочину).

Так, 12 квітня, вдень, о 11.00 год, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння на зупинці громадського транспорту в обласному центрі, підозрюваний щосили вдарив ногою по скляному банеру із зображенням військовослужбовця Збройних Сил України, забруднивши його взуттям.

Цинічний вчинок зафільмували житомиряни та виклали відео у соцмережі, що викликало обурення й осуд місцевих жителів.

Сам фігурант мотив скоєного пояснив тим, що був «п’яний і в шоці» та попросив вибачення.

Однак лише вибаченням для нього ця пригода не закінчиться. У зв’язку зі скоєнням правопорушення під час іспитового строку, набуває чинності вирок, постановлений за попередній злочин – позбавлення волі строком на 5 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: