Дитячі садочки 40 громад Житомирщини отримали набори раннього розвитку від UNICEF » Новини Житомира
 
 


Дитячі садочки 40 громад Житомирщини отримали набори раннього розвитку від UNICEF

Автор: news_maker від 19-04-2023, 22:53, переглядів: 171


За останні кілька тижнів, понад 200 наборів для раннього розвитку дітей отримали дошкільні заклади Житомирщини у межах реалізації крос-секторального проєкту In Touch Ukraine Foundation за підтримки Дитячого фонду ООН (UNICEF). Загалом до садочків по всій області надійде 400 таких навчально-розвивальних комплектів для дітей.

Набори раннього розвитку складаються з приладдя для малювання, настільних ігор, м’яких іграшок для лялькового театру, м’ячів, картки з завданнями на розвиток логічного мислення та спостережливості, навчальних матеріалів тощо, які розроблені для стимулювання розвитку різних навичок та здібностей у дітей віком від 3 до 6 років.

Як наголошують представники міжнародної організації, передані набори допоможуть підвищити рівень розвитку дітей у садочках області та сприятимуть їх подальшій успішній соціалізації та навчанню.

Також отримане освітнє приладдя буде використовуватись для організації дозвілля під час перебування в укритті. Дидактичні матеріали допоможуть зняти психологічну напругу та розважити дітей.


Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: