«Відводила біду» від родини та знімала «порчу»: правоохоронці затримали жінку, яка вкрала у пенсіонерки заощадження » Новини Житомира
 
 


«Відводила біду» від родини та знімала «порчу»: правоохоронці затримали жінку, яка вкрала у пенсіонерки заощадження

Автор: news_maker від 20-04-2023, 06:53, переглядів: 219


Із заявою про зникнення усіх заощаджень у 81-річної пенсіонерки до поліції звернулась її онука наприкінці березня. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Жінка розповіла, що її бабуся виявила відсутність 13000 гривень після візиту незнайомки, яка нібито «відводила біду» від родини та знімала «порчу».

Відтак оперативники кримінальної поліції Бердичівського райвідділу встановили «добродійку». Нею виявилася 44-річна жителька Семенівської громади, яка у скоєному зізналася. Жінка розповіла, що під час проведення «ритуалу очищення», скористалася неуважністю старенької і забрала її заощадження. Гроші витратила на власні потреби», – йдеться у повідомленні.

18 квітня за погодженням з Бердичівською окружною прокуратурою слідчі поліції оголосили жінці про підозру за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Досудове розслідування триває. Нині підозрювану поліцейські перевіряють на причетність до аналогічних злочинів вчинених на території громади.

Відповідно до чинного законодавства подібні дії караються до 8 років ув’язнення.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: