Вчинив смертельну ДТП та втік: у Хорошеві розшукали причетного водія, який збив 54-річного чоловіка » Новини Житомира
 
 


Вчинив смертельну ДТП та втік: у Хорошеві розшукали причетного водія, який збив 54-річного чоловіка

Автор: news_maker від 20-04-2023, 07:07, переглядів: 276


Дорожньо-транспортна пригода, у якій загинув 54-річний житель місцевої громади, сталася вночі 16 квітня. Очевидці розповіли поліцейським, що водій легковика, вчинивши наїзд на людину, спочатку зупинився, а потім поїхав з місця події. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Події відбувалися на автодорозі Хорошів – Яблунівка, неподалік с. Дашинки. Поліцейські одразу ж розпочали розшук транспортного засобу. Через деякий час вони виявили покинутий автомобіль ВАЗ-2106 на одній з вулиць смт Хорошева. Певні сліди на авто та місці ДТП вказували, що цей транспортний засіб може бути причетним до смертельного травмування людини. Подальше дослідження підтвердило підозри правоохоронців», – йдеться у повідомленні.

Уже за кілька годин поліцейські встановили водія й пасажирів вказаного авто.

Попередньо, за кермом легковика знаходився 24-річний житель Хорошівської громади. Чоловіка розшукали в одного з його знайомих. Водія затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

Нині триває з’ясування всіх обставин. Попередня правова кваліфікація події – ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та ч. 3 ст. 135 (Залишення в небезпеці) КК України.

Чинним законодавством такі протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 3 до 8 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: