У Житомирі триває Чемпіонат міста з футболу » Новини Житомира
 
 


У Житомирі триває Чемпіонат міста з футболу

Автор: admin від 12-06-2013, 18:51, переглядів: 2 105

У Житомирі триває Чемпіонат міста з футболу

Відкриття Чемпіонату міста по футболу серед аматорських команд пройшло 11 червня 2013 року, на стадіоні «Спартак».

На відкриття Чемпіонату, що проходить за підтримки Житомирського міського голови Володимира Дебоя, управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради завітали начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Олена Сарно та голова Житомирської районної федерації футболу Руслан Павлюк.

Чемпіонат міста є відкритим. У ньому беруть участь 10 аматорських команд. Зокрема, ФК «Стелла-Олімпік», «СКМ», ФК «Стандарт», ФК «Профільтех», ФК «Бараші», ФК «Галант ПакТрейд», ФК «РОС», ФК «Пулини», ФК «ДВС» та ФК «Ультра».

«Мені приємно, що житомирський футбол отримав друге дихання. Чотири роки не було футбольних турнірів серед команд міста, тому початок такого Чемпіонату для нас свято. Сподіваюся, що дощ, який сьогодні пройшов, не завадить футболістам продемонструвати гарну гру і подарувати вболівальникам хороші емоції», — зазначила Олена Сарно перед початком матчу.

Загалом 11 червня було зіграно два матчі. ФК «Профільтех» переміг ФК «Стандарт» з рахунком 3:0, а ФК «Бараші» здолав ФК «Галант ПакТрейд» — 1:0.

У Житомирі триває Чемпіонат міста з футболу

У Житомирі триває Чемпіонат міста з футболу

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: