Житомирські поліцейські викрили причетного до пограбування дитини » Новини Житомира
 
 


Житомирські поліцейські викрили причетного до пограбування дитини

Автор: news_maker від 22-04-2023, 16:55, переглядів: 378


Повідомлення про подію надійшло до поліцейських увечері 19 квітня. Правоохоронці оперативно розшукали причетного до пограбування. Нині йому повідомлено про підозру в учиненому.

Потерпілий, 8-річний містянин, розповів, що того вечора він гуляв на майданчику неподалік будинку. До нього підійшов незнайомий юнак, вихопив у нього з рук мобільний телефон та утік.

Хлопчик добре роздивився парубка та дав його детальний опис поліцейським. Тож вже через годину правоохоронці, які працювали в місті, неподалік місця події виявили молодика, схожого за прикметами на підозрюваного.

Ним виявився 17-річний житомирянин. В юнака правоохоронці і вилучили відібраний у дитини телефон.

Відтак після проведення необхідних процесуальних дій слідчі Житомирського районного управління поліції 20 квітня повідомили молодикові про підозру в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (Грабіж) КК України. Нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Згідно з чинним законодавством відкрите викрадення чужого майна, вчинене в умовах воєнного стану, карається позбавленням волі на строк від 7 до 10 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: