Житомирське "Полісся" поступилося київській "Оболоні" » Новини Житомира
 
 


Житомирське "Полісся" поступилося київській "Оболоні"

Автор: news_maker від 23-04-2023, 21:51, переглядів: 366


23 квітня у матчі третього туру другого етапу чемпіонату України серед команд Першої ліги житомирське "Полісся" та київська "Оболонь" змагалися за лідерство у турнірній таблиці "чемпіонської групи" чемпіонату. За результатами матчу "Полісся" вдома поступилося "Оболоні" з рахунком 0:1.

У нинішньому матчі, окрім основних арбітрів, додатково працював відеоасистент арбітра за допомогою машини VAR. Гру транслювали дев'ять камер з високою роздільною здатністю.

Гра стала свого роду футбольною зарубою – обидві команди намагалися довести своє право на першість. Проте кияни в рази активніше пресували житомирських "вовків". Перший і єдиний гол у матчі забили саме "бровари". Його на 28 хвилині відправив у ворота "Полісся" 24-річний нападник "Оболоні" Максим Єрмоленко, для якого цей гол став першим у сезоні.

У першому таймі гравці обох команд отримали по одній жовтій картці: в "Оболоні" – Олександр Чернов, у "Полісся" – Денис Янаков.

Наприкінці першого тайму зазнав травми гравець "Полісся" Борис Крушинський, замість якого на поле вийшов Нікіта Петрук.

У другому таймі кількість жовтих карток збільшилася: три з них отримали гравці "Полісся" Нікіта Петрук, Дмитро Шастал та капітан команди Василь Грицук і одну – капітан "Оболоні" Назар Федорівський.

Арбітр додав до основного часу шість хвилин, проте на результат гри це не вплинуло. Матч закінчився з рахунком 0:1 на користь "Оболоні". В результаті, "Оболонь" випередила "Полісся", вийшовши на перше місце у турнірній таблиці. "Полісся" йде другим з 19 очками в активі. Третім йде клуб "ЛНЗ", який має 15 очок, та "Карпати" – у них в активі 13 очок.

Кожній з команд четвірки лишається зіграти по п'ять матчів. Найближчі з них відбудуться 29 квітня та 30 квітня: 29-го "Оболонь" прийматиме вдома "Карпати", а 30-го "Полісся" гратиме проти "ЛНЗ".



Категорія: Спорт / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: