Адміністративний корпус водоканалу відключили від електроенергії » Новини Житомира
 
 


Адміністративний корпус водоканалу відключили від електроенергії

Автор: admin від 12-06-2013, 19:07, переглядів: 1 753

Адміністративний корпус водоканалу відключили від електроенергії

Адміністративний корпус КП «Житомирводоканал» відключено від енергопостачання 12 червня 2013 року, аби не допустити відключення станцій підприємства та призупинення подачі води для житомирян.

Це в свою чергу, повідомляють на водоканалі, унеможливлює повноцінну діяльність диспетчерської, аварійної та економічної служб підприємства, а також проведення операцій розрахунків за отримані послуги водопостачання/водовідведення від фізичних та юридичних осіб. Відтак КП «Житомирводоканал» недоотримав значні кошти, які мали надійти на банківські рахунки підприємства.

Нагадаємо, вчора, 11 червня 2013 року, Житомирський міський голова Володимир Дебой наголосив, що нинішня ситуація із заборгованістю – це господарська діяльність між двома підприємствами, заручниками якої не мають бути житомиряни.

«Ви маєте вирішувати питання господарських розрахунків між підприємствами, щоб від цього не страждали люди», – звернувся тоді до керівника водоканалу мер Житомира.

Нагадаємо, борг КП «Житомирводоканал» перед енергопостачальною компанією скоротився на 3 млн.грн. Нині підписано договорів ще на 13 млн.грн.

Керівництво КП «Житомирводоканал» висловлює впевненість, що житомиряни не повинні потерпати від невирішених проблем, що склалися у господарських стосунках двох життєзабезпечуючих підприємств.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: