У Житомирі відбувся захід з метою популяризації креативних індустрій “Фабрика моди” » Новини Житомира
 
 


У Житомирі відбувся захід з метою популяризації креативних індустрій “Фабрика моди”

Автор: news_maker від 1-05-2023, 07:42, переглядів: 256


27 квітня, у Магістраті відбувся захід з метою популяризації креативних індустрій “Фабрика моди”.

У рамках заходу були представлені тематичні локації «Періодичні видання в царині моди» та «Ґудзик як елемент декору одягу», виставка «Містечко майстрів», програма «ДЕФІЛЕ» з показом колекції жіночого одягу, а також тематичні лекції на теми: «Традиційний одяг Житомирщини: особливості крою та декорування»; «Українська мода як елемент деколонізації»; «Французька лексика як складова термінів моди. Історія спідниці “фру-фру”»; «Біодизайн, як рушійна сила “зеленої” трансформації індустрії моди».

Під час заходу начальник Управління культури та туризму Житомирської ОВА Анатолій Душко вручив подяки усім, хто сприяв проведенню заходу.

Захід організований Управлінням культури та туризму Житомирської ОВА та за сприяння: Житомирського обласного краєзнавчого музею, Житомирського фахового коледжу культури і мистецтв ім. Івана Огієнка, майстера народної творчості Олега Земнухова, Житомирського музичного фахового коледжу імені В.С. Косенка, Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Олега Ольжича, Житомирського Державного Університету імені Івана Франка, Магазину «ЛЮДМИЛА», ДНЗ “Центр сфери обслуговування м. Житомира”, ДНЗ “Центр легкої промисловості та побутового обслуговування м. Житомира”, а також Житомирського обласного центру народної творчості.









Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: