У Коростені кілька чоловіків побили двох жінок: поліція розпочала досудове розслідування » Новини Житомира
 
 


У Коростені кілька чоловіків побили двох жінок: поліція розпочала досудове розслідування

Автор: news_maker від 2-05-2023, 20:17, переглядів: 281


Днями на вулиці Коростеня кілька чоловіків побили двох жінок, які нібито заважали проїхати дорогою. Зі слів учасниці конфлікту один з них кричав, лаявся, смикав їх за волосся, погрожував розправою та кинув на асфальт. Відео розбірок оприлюднили в Instagram.

«Хочу попросити допомоги у мешканців Коростеня. Сьогодні сталася дуже неприємна історія, мене та мою матір погрожували вбити, а після взяли за волосся та кинули на асфальт.

Вся історія почалася з того що мене з подругою підвезли до нашого товариша, тільки мама почала виїжджати, заду її підпер Юрій, вона дала йому приїхати, а коли він проїхав відразу почав погрожувати та висловлюватися нецензурною лексикою. Крикнувши що ми не знаємо куди приїхали і кому перекрили дорогу, після цього зателефонував своїм друзям. За декілька хвилин приїхав цілий бус чоловіків, які відразу почали кричати що ми образили Юрія, кричали що переїдуть машину та нас разом з нею, називали нас не дуже етично, а після перейшли до дії. Один взяв мою матір за волосся (прошу уточнити, це жінка 150 см та 50 кг), а коли я намагалася допомогти, то я полетіла за волосся на асфальт, а після він переможно спитав та сказав «і що тепер?». На цьому погрози не закінчилися. Один представився військовим з Бахмута та сказав що є зброя, яку він використає проти нас. Військові погрожують цивільним?

Неповнолітня дівчина вирішила зняти це все на відео та також отримала погрози, що її зараз покалічать.

Головний герой всієї історію Юрій, власник СТО біля Сільпо, цим він і намагався показати свою величність та бив жінок.

Допоможіть не лишите це без уваги. Зв’язки з судом можуть врятувати від закону, але від людей це не врятує», – йдеться в тексті до відео в Instagram.

В поліції повідомили, що за цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження, опитали потерпілих та надали їм направлення на проходження судово-медичної експертизи для встановлення тяжкості отриманих тілесних ушкоджень

«Соціальними мережами шириться відео, на якому зафільмовано конфлікт між кількома жінками та чоловіками у м. Коростені.

Офіційно інформуємо, що увечері 28 квітня до Коростенського райуправління поліції звернулися дві жительки райцентру із повідомленням про нанесення їм тілесних ушкоджень», – йдеться у повідомленні.

Також під час першочергових заходів встановлені учасники події. Тривають інші слідчі дії.

Правова кваліфікація події – ст. 296 (Хуліганство) КК України.

Станом на 1 травня за вказаним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження, опитали потерпілих та надали їм направлення на проходження судово-медичної експертизи для встановлення тяжкості отриманих тілесних ушкоджень. Повідомили в поліції.

Також під час першочергових заходів були встановлені учасники події, у тому числі й чоловік, причетний до завдання тілесних ушкоджень жінкам.

Зібравши свідчення та провівши інші необхідні процесуальні дії, слідчі Коростенського райуправління поліції оголосили про підозру у вчиненні хуліганства (ч. 2 ст. 296 КК України) 59-річному містянину.

Відповідно до чинного законодавства грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, вчинене групою осіб, карається обмеженням волі на строк до 5 років або позбавленням волі на строк до 4 років.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: