Екскерівнику "Житомирводоканалу" оголосили підозру і обрали запобіжний захід » Новини Житомира
 
 


Екскерівнику "Житомирводоканалу" оголосили підозру і обрали запобіжний захід

Автор: news_maker від 2-05-2023, 22:45, переглядів: 753


Колишньому керівнику "Житомирводоканалу" оголосили підозру і обрали запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Про це йдеться в ухвалі Богунського районного суду Житомира від 19 квітня 2023 року.

В ухвалі сказано, що йдеться про керівника "Житомирводокалу", контракт з яким було укладено у червні 2016 року і подовжено до 11 серпня 2022 року. Керівником Житомирського водоканалу у ці часові проміжки був Андрій Нікітін.

В тексті ухвали викладені обставини подій 2021 року, коли внаслідок скиду неочищених стічних вод з головної каналізаційно-насосної станції "Житомирводоканалу" у Тетерів державі було завдано збитків на 22 мільйони 88 тисяч гривень. Забруднення Тетерева створило небезпеку для довкілля та спричинило масову загибель риби.

07 квітня у рамках кримінального провадження керівнику "Житомирводоканалу" оголосили підозру у порушенні правил охорони водних об`єктів, що призвело до забруднення річки і мору риби.

Згідно ухвали, рішенням Богунського районного суду екскерівнику "Житомирводоканалу" до сьомого червня 2023 року обрали запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. За умовами він має прибувати за викликом на кожну законну вимогу; не відлучатися з території населеного пункту, в якому проживає, без дозволу слідчого, прокурора або суду; повідомляти про зміну свого місця проживання та місця роботи; утримуватись від спілкування з працівниками "Житомирводоканалу" та організацій, які забезпечували нагляд за реконструкцією ГКНС та здати на зберігання свій паспорт та інші документи, що дають право на виїзд з України.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: