345 підопічних соціальних закладів та маломобільних українців зі Сходу та Півдня отримали прихисток на Житомирщині » Новини Житомира
 
 


345 підопічних соціальних закладів та маломобільних українців зі Сходу та Півдня отримали прихисток на Житомирщині

Автор: news_maker від 7-05-2023, 22:59, переглядів: 104


За 14 місяців війни Житомирщина стала надійним прихистком для понад 66 тисяч переселенців з 13 областей України. Серед них – 345 підопічних соціальних закладів та осіб з інвалідністю з Донеччини, Херсонщини, Харківщини та Запоріжжя.

Соціальні заклади в 14 громадах, а саме в Житомирській, Бердичівській, Коростенській, Новоборівській, Тетерівській, Хорошівській, Довбишській, Любарській, Радомишльській, Попільнянській та Романівській, від початку повномасштабного вторгнення надали свою підтримку для жителів соціальних установ, які були пошкоджені або зруйновані внаслідок ударів ракет і постійних обстрілів.

Більшість українців було евакуйовано з Покровська, Комишівки, Костянтинівки, Слов’янська, Харкова та інших міст.

Не зважаючи на збільшене навантаження, персонал закладів на Житомирщині зумів забезпечити належну опіку та догляд за всіма підопічними. Всі прибулі продовжують отримувати якісний медичний догляд та проходять постійне обстеження.

Крім того, Житомирська ОВА спільно з місцевими громадами та міжнародними організаціями продовжує забезпечувати потреби закладів Житомирщини, зокрема у придбанні та отриманні сучасного лікувального обладнання, службового транспорту та потужних генераторів.





Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: