Намагалися самостійно загасити вогонь: у Звягелі на пожежі травмувалося подружжя » Новини Житомира
 
 


Намагалися самостійно загасити вогонь: у Звягелі на пожежі травмувалося подружжя

Автор: news_maker від 7-05-2023, 23:03, переглядів: 129


5 травня о 00:06 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховому житловому будинку в м. Звягель. Про це повідомили очевидці, які проживають по сусідству, коли почули тріскотіння та побачили дим з двору. Інформує пресслужба ДСНС України у Житомирській області.

По прибуттю вогнеборців до місця виклику з'ясувалося, що осередок загоряння в кухні-студії, що на першому поверсі. Під час проведення розвідки всередині оселі, рятувальники застосовували апарати на стисненому повітрі для захисту органів дихання та зору. В приміщенні горіли меблі (стіл, диван) та існувала загроза стрімкого розповсюдження полум'я усім помешканням.

Силами бійців ДСНС о 00:12 пожежу було локалізовано, а о 00:40 ліквідовано.

«Внаслідок надзвичайної події постраждало подружжя господарів житла. Під час самостійного гасіння пожежі отримали опіки та отруїлися продуктами горіння 56-річні чоловік та дружина. Крім того, рятуючись від пожежі, жінка вистрибнула з другого поверху будинку. Їх обох госпіталізовано до реанімаційного відділення Звягельської міської лікарні», – йдеться у повідомленні.

Вогонь устиг знищити речі домашнього вжитку в кухні-студії на загальній площі 24 кв. м. Подальшого розповсюдження полум'я оселею рятувальники не допустили.

Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалося 6 чоловік особового складу на 1 пожежному автомобілі. В гасінні допомагали і сусіди подружжя. Одна з попередніх причин пожежі — коротке замкнення електромережі.


Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: