У Житомирі вручили грошові винагороди борчині Ірині Бондар та її тренеру Михайлу Христософу » Новини Житомира
 
 


У Житомирі вручили грошові винагороди борчині Ірині Бондар та її тренеру Михайлу Христософу

Автор: news_maker від 7-05-2023, 23:06, переглядів: 151


Сертифікати на грошові винагороди від Житомирської громади отримали сьогодні чемпіонка Європи з вільної боротьби Ірина Бондар та її тренер Михайло Христософ. Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

Ірина Бондар – уродженка Звягеля і вихованка Житомирської обласної школи вищої спортивної майстерності з вільної боротьби. Останні роки житомирська борчиня показує високі результати на міжнародних змаганнях. Минулоріч вона стала бронзовою призеркою чемпіонату світу, а у 2023 році – чемпіонкою Європи серед жінок U-23 в Бухаресті.

Зараз Ірина готується до турніру в Румунії та чемпіонату Європи U-20, що пройде в Іспанії. Також членкиня збірної України має високі шанси здобути ліцензію на Олімпійські ігри - 2024

«10 травня у Львові пройде чемпіонат України з вільної боротьби серед дорослих у ваговій категорії 62 кг. Якщо отримаю першість на чемпіонаті України, змагатимуся у світовому чемпіонаті», – розповідає спортсменка.

«У березні виконком затвердив рішення порядок призначення грошових винагород спортсменам і тренерам, які є переможцями і призерами міжнародних офіційних змагань. З бюджету громади Ірина отримала 20 тис. грн Її тренер Михайло Христософ – 10 тис. грн, тобто 50% від суми винагороди спортсменки», – повідомляють в управлінні молоді та спорту міської ради.

Категорія: Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: