Житомиряни домоглись відновлення тролейбусного маршруту №4А, що з'єднує район Паперової фабрики з Крошнею » Новини Житомира
 
 


Житомиряни домоглись відновлення тролейбусного маршруту №4А, що з'єднує район Паперової фабрики з Крошнею

Автор: news_maker від 12-05-2023, 21:41, переглядів: 696


З понеділка, 15-го травня, на лінію виходить тролейбусний маршрут №4-А: Крошня — майдан Станишівський, повідомляє Житомирська міська рада. Це єдиний тролейбусний маршрут, що курсує в район Паперової фабрики.

"Управління транспорту спільно з КП «ЖТТУ» пропрацювало питання обрахунку роботи тролейбуса по цьому маршруту. Знайшли можливість випуску чотирьох одиниць транспорту. Інтервал руху — до 25 хвилин." - йдеться в повідомленні.

Розклад руху обіцяють розмістити на зупинках громадського транспорту.

Зауважимо, що цьому рішенню передувало жваве обговорення житомирян у соцмережі фейсбук. Наводимо, скріншот одного з постів та коментарі:




За неофіційною інформацією, внаслідок відновлення руху тролейбусів №4-А, буде скорочено випуск маршруту №1-А (Залізничний Вокзал - Театральна - Смолянка - Залізничний Вокзал). На сьогодні він становить 4 одиниці та курсує з інтервалом 12-15 хв.

Нагадаємо, маршрут №4-А припинив роботу 15 жовтня 2022 року. Тоді через чергові обстріли критичної інфраструктури роботу електротранспорту було призупинено.

Сюжет Суспільного, щодо можливого відновлення маршруту:

Категорія: Транспорт / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: