Четверо учнів з Житомирщини стали переможцями Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика » Новини Житомира
 
 


Четверо учнів з Житомирщини стали переможцями Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

Автор: news_maker від 14-05-2023, 23:15, переглядів: 307


Нещодавно Міністерством освіти і науки України підбито підсумки XXIII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, в якому змагалися 806 знавців української мови зі шкіл та закладів професійної, фахової передвищої й вищої освіти. Серед них – учасники з освітніх закладів Житомирщини.

За результатами конкурсу, четверо талановитих дітей з Житомирської та Черняхівської громад показали неймовірні досягнення, завоювавши серця журі своїм глибоким розумінням теперішніх подій та примноженням української культури.

У своїх творах учасники розмірковували про волонтерство та внесок українців у зміцнення нашої армії, умови життя дітей та дорослих під час війни та значення почесної відзнаки «Місто-герой України». Також представники освітніх закладів висловлювали думки щодо інформаційної гігієни, правил спілкування у соціальних мережах тощо.

Тож, до числа переможців увійшли:

І місце – Анна Проботюк (учениця 8 класу ліцею №1 Житомирської громади);
ІІ місце – Вікторія Вельмик (студентка Житомирського державного університету імені Івана Франка);
ІІІ місце – Катерина Харченко (учениця 4 класу ліцею №6 ім. В.Г. Короленка Житомирської громади) та Аріна Шмалій (учениця 5 класу ліцею №1 Черняхівської громади).

Вітаємо переможців! Щира подяка батькам, учителям, які виховують вірних знавців рідної мови!




Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: