Перемога ФК «Полісся» над ФК «Кремінь» забезпечила вихід житомирської команди в УПЛ » Новини Житомира
 
 


Перемога ФК «Полісся» над ФК «Кремінь» забезпечила вихід житомирської команди в УПЛ

Автор: news_maker від 15-05-2023, 12:30, переглядів: 367


Гра виявилась історичною для житомирського «Полісся». Аби забезпечити собі вихід до УПЛ, «вовкам» вистачало б і нічиї, однак результат виявився куди краще. Відкрили рахунок господарі гри, після призначення арбітром пенальті, вже на 6-й хвилині, повідомляє СК1.

Пенальті пробив Василь Грицук. За 15 хвилин Янаков розкішним ударом подвоїв перевагу своєї команди. А під кінець тайму 3-й м’яч у ворота суперника забив Пилип Будківський.

Другий тайм також розпочався голом «вовків», а саме відзначився Артем Козак на 49-й хвилині. За 6 хвилин до свистка 5-й раз у ворота суперників потрапляє м’яч. Цього разу він належав Євгенію Микитюку. Результат – 5:0. «Полісся» достроково виходить в Українську Прем’єр-Лігу.

Вперше в історії житомирського футболу місцева команда вийшла в елітний дивізіон. «Вовків» привітали і міський голова Сергій Сухомлин, і начальник обласної військової адміністрації Віталій Бунечко, котрі також були на матчі. А сама команда подякувала в першу чергу своїм вболівальникам.

Наступна мета «Полісся» – чемпіонство, до якого залишилось 2 кроки.

Після матчу відбулась зустріч президента футбольного клубу «Полісся» Геннадія Буткевича, тренерського штабу та гравців команди з вболівальниками.

«5:0! Історична для поліських «вовків» гра! Пряма путівка для ФК «Полісся» в Премʼєр-лігу! Вперше за 30 років житомирський футбол досягає таких вершин! Вітаю наш ФК «Полісся» із перемогою в матчі з кременчуцьким ФК «Кремінь». Залишилось зовсім трохи на шляху до УПЛ! Дякую всім! Дякую гравцям, вболівальникам! Дякую нашим ЗСУ, нашим Героям, завдяки яким можемо здобувати успіхи на футбольній арені. Дякую особисто Геннадію Буткевичу за розвиток великого футболу в Житомирі! Результат бачать всі! «Полісся» — вперед!», — говорить Сергій Сухомлин, Житомирський міський голова.



Категорія: Спорт / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: