У Брусилівській та Хорошівській громадах в ДТП одна людина загинула, інша – отримала травми » Новини Житомира
 
 


У Брусилівській та Хорошівській громадах в ДТП одна людина загинула, інша – отримала травми

Автор: news_maker від 22-05-2023, 22:06, переглядів: 227


20 травня у Брусилівській та Хорошівській громадах Житомирського району сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких водії двоколісних транспортних засобів з травмами потрапили до лікувальних закладів. На жаль, пасажирка одного з мотоциклів загинула. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Близько 15:00 ДТП сталася на 109 км автодороги Київ – Чоп, неподалік с. Йосипівки Брусилівської громади. 36-річний керманич мотоцикла «Honda», киянин, рухаючись у напрямку міста Житомира, під час виконання маневру зіткнувся з автомобілем «Chery Eastar» під керуванням 41-річного жителя столиці.

У результаті ДТП водій мотоцикла отримав численні тілесні ушкодження та був доставлений до медичного закладу. Його 35-річна дружина, яка їхала разом з чоловіком, загинула на місці події», – йдеться у повідомленні.

За кілька годин потому вже у селищі Хорошеві травмувався ще один керманич двоколісника. Попередньо, 18-річний водій скутера, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-21070» під керуванням 19-річного місцевого жителя.

Унаслідок ДТП водій двоколісника отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

В обох випадках поліцією розпочаті досудові розслідування за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.




Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: