У Квітневій громаді водій Volkswagen наїхав на 64-річну жінку, її госпіталізували » Новини Житомира
 
 


У Квітневій громаді водій Volkswagen наїхав на 64-річну жінку, її госпіталізували

Автор: news_maker від 22-05-2023, 22:26, переглядів: 741


Подія сталася увечері 21 травня у селі Кошляках Квітневої громади. Про це повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Попередньо, близько 19:00 водій автомобіля «Volkswagen Golf», 36-річний житель Київщини, під час руху заднім ходом допустив наїзд на трьох пішоходів, які стояли на узбіччі.

У результаті ДТП 64-річна місцева жителька отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували. На щастя, інші пішоходи обійшлися без серйозних травм», – йдеться у повідомленні.

Під час освідування водія було зафіксовано його стан сп’яніння (2, 15 проміле). Відтак слідчі затримали чоловіка в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

Нині всі обставини події з’ясовуються у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України.

Нагадаємо, що таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 3 до 5 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: