Дві смертельні ДТП: на Житомирщині водії автівок не впорались з керуванням та зіткнулись з деревом » Новини Житомира
 
 


Дві смертельні ДТП: на Житомирщині водії автівок не впорались з керуванням та зіткнулись з деревом

Автор: news_maker від 29-05-2023, 20:25, переглядів: 245


Розпочато досудове розслідування з приводу двох аварій, у яких загинули люди. Обидва водії не впорались з керуванням та з’їхавши в кювет, зіткнулися з деревом. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася увечері 26 травня у Малинській громаді.

«Попередньо, водій автомобіля «Nissan Primera», 43-річний житель міста Києва, рухаючись по автодорозі між селами Нове Життя та Будо-Вороб’ї, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з деревом.

Унаслідок аварії пасажирка автомобіля, 47-річна жителька с. Любовичів, отримала травми несумісні з життям та померла до приїзду швидкої допомоги», – йдеться у повідомленні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції № 1 Коростенського райуправління. Під час перевірки поліцейські встановили, що водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Тож чоловіка затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. 29 травня судом прийнято рішення про запобіжний захід для нього у вигляді тримання під вартою.

Попередня правова кваліфікація події – ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння).

«А на 11 км автодороги «Радомишль – Потіївка» водій «MAZDA 3», ймовірно, не впоравшись з керуванням, з’їхав у кювет та здійснив зіткнення з деревом. Від отриманих травм керманич, 59-річний житель м. Києва, загинув, а пасажирка, 47-річна жителька м. Радомишля, була госпіталізована до реанімаційного відділення місцевої лікарні», – повідомили в поліції.

На місці ДТП працювала слідчо-оперативна група відділення поліції № 3 Житомирського РУП. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило смерть людини.




Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: