У Коростенському районі під час пожежі у приватному будинку загинула жінка та травмувався власник » Новини Житомира
 
 


У Коростенському районі під час пожежі у приватному будинку загинула жінка та травмувався власник

Автор: news_maker від 29-05-2023, 21:29, переглядів: 282


28 травня о 23:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку у м. Малин Коростенського району. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України у Житомирській області.

«По прибуттю рятувальників горіла покрівля оселі та веранда, існувала загроза подальшого поширення вогню на літню кухню та поруч розташовані житлові будинки.

Під час проведення розвідки всередині помешкання бійці ДСНС виявили на підлозі кімнати у сидячому положенні 67-річну жінку без ознак життя.

Керівником гасіння пожежі було прийнято рішення задіяти ще одне відділення рятувальників для підвозу води з водойми, розташованої за 2 км від місця події.

Пожежу ліквідовано за дві години. Вогнем знищено покрівлю оселі, пошкоджено перекриття, стіни кімнати на площі 85 кв. м та речі домашнього вжитку. Подальшого розповсюдження полум’я не допущено», – йдеться у повідомленні.

Також внаслідок пожежі травмувався 57-річний власник, якого з отруєнням чадним газом госпіталізували до реанімації Малинської лікарні. За попередньою інформацією, займання сталося через коротке замкнення електромережі на веранді. Остаточна причина пожежі встановлюється фахівцями.


Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: