Яким має бути телевізор для дитячої кімнати
 
 


Яким має бути телевізор для дитячої кімнати

Автор: news_maker від 30-05-2023, 17:49, переглядів: 36


Сучасний телевізор дає змогу не тільки дивитися програми, а й навчатися, грати, під’єднувати його до інших пристроїв. До вибору техніки для дитячої кімнати треба ставитися відповідально. На що звертати увагу — дізнаєтеся зі статті.

Критерії вибору



У час технологій важко вберегти дитину від перегляду телебачення. Питання вибору моделі для дитячої кімнати дуже складне. У ній гармонійно поєднуються 3 зони: для занять, спальня та ігрова. Складнощі виникають під час встановлення техніки, якщо площа кімнати невелика. Параметри, які треба враховувати, щоб купити телевізор для малечі:

- час перебування перед пристроєм;
- безпечність моделі;
- діагональ пристрою;
- особливості встановлення;
- бренд.

Малеча має дивитися телевізійний контент під наглядом дорослих. Треба контролювати його зміст та тривалість перебування перед екраном. Максимальний час — 2 години на день. Сучасні моделі підтримують функцію обмеження каналів та тривалості споглядання.

Також важливий критерій безпеки. Сучасні пристрої з плоским екраном більше підходять для дитячої кімнати, ніж їхні попередники. Серед асортименту телевізорів є екологічно безпечні моделі, що підтверджено нагородами.

Зверніть увагу й на наявність відеовиходів. Це дасть змогу під’єднати смартфон, фотоапарат, флешку, ігрову приставку або караоке.

Для малечі підійде модель із середньою діагоналлю екрана. Велике її значення може не відповідати розміру кімнати. Бренди випускають техніку з діагоналлю від 19 до 46 дюймів.

Найкращий і безпечний спосіб встановлення — настінний. Найбільш популярні бренди, серед яких можна вибрати модель у магазині Алло: Samsung, Xiaomi, LG, Philips, Sony, Kivi. Вони пропонують пристрої різних типів:

- QLED;
- LED;
- NanoCell;
- OLED.

Моделі QLED відрізняються інноваційним особливим сплавом та технологією квантових точок. Це забезпечує бездоганну передачу кольорів на екрані. Телевізори LED оснащені світлодіодним підсвічуванням матриці, завдяки чому досягається зображення рівномірної яскравості та високої контрастності. Технологія NanoCell в пристроях від компанії LG відфільтровує темні відтінки, що забезпечує чисте відтворення контенту на дисплеї.

Додаткові технології та дизайн



Наявність вбудованих Wi-Fi та Smart TV дають змогу перетворити телевізор на аналог комп’ютера. Малеча може дивитися розважальний та навчальний онлайн-контент для різного віку. Інші технології охоплюють:

- Bluetooth — можливість підключення інших гаджетів.
- HDR — створення реалістичного й точного зображення, передача контенту з підвищеним діапазоном світлих та темних відтінків.
- Голосове керування — регулювання гучності або перемикання каналів за допомогою звуку.

Рамка телевізора виготовлена в такій гамі кольорів: чорний, сірий, сріблястий, синій, білий. Вибір телевізора та контроль за його використанням мають відповідати віку та потребам дитини.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: