У Бердичівському районі оштрафували чоловіка, який спалював залишки сухої трави » Новини Житомира
 
 


У Бердичівському районі оштрафували чоловіка, який спалював залишки сухої трави

Автор: news_maker від 2-06-2023, 19:00, переглядів: 282


2 червня рятувальники спільно з лісовою охороною філії «Бердичівське лісове господарство ДП «Ліси України» провели рейд у природних екосистемах територією Бердичівської міської ради. Про це повідомляє пресслужба ДСНС Україниу Житомирській області.

«За допомогою безпілотних літальних апаратів було виявлено порушника — жителя с. Скраглівка Бердичівського району. Палія притягнули до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу за статтею 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення у розмірі 3060 гривень», – йдеться у повідомленні.

Працівники Служби порятунку нагадують громадянам про заборону спалювання залишків сухої рослинності. Наголошують, що такі дії погіршують родючість ґрунтів, а також сприяють швидкому розповсюдженню вогню, що в умовах пожежонебезпечного періоду та поривів вітру здатні призвести до серйозних пожеж, знищити споруди й будівлі, нанести шкоду здоров’ю чи забрати життя людини.

Будьте вкрай обережними під час відпочинку поблизу лісових масивів, не розводьте та не залишайте без нагляду багаття, не забувайте нагадувати своїм дітям про небезпеку пустощів з вогнем та наслідки від цього. Дотримуйтесь правил поведінки у лісі! Якщо ви помітили пожежу — негайно телефонуйте за номером 101.



Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: