Коростишівський ліцей та Головинський профтех отримали новенькі автобуси, які надали фінські партнери » Новини Житомира
 
 


Коростишівський ліцей та Головинський профтех отримали новенькі автобуси, які надали фінські партнери

Автор: news_maker від 5-06-2023, 19:42, переглядів: 18


1 червня заступник начальника Житомирської обласної військової адміністрації Юрій Денисовець вручив ключі від автобусів директорам Коростишівського ліцею № 5 та Головинського профтеху. Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА.

Два автобуси VOLVO, які надали наші фінські партнери, тепер будуть перевозити близько 300 учнів та студентів, які проживають у населених пунктах Житомирщини.

«Це ще один крок до якісної освіти дітей, яка можлива виключно за очного формату навчання.

Лише спільними зусиллями ми вирішуємо актуальні та подекуди гострі питання як для громад, так і для обласних закладів освіти», — зазначив Юрій Денисовець.

Окрім цього, під час перебування на Коростишівщині, від імені начальника Житомирської ОВА Юрій Денисовець привітав колектив Коростишівського інклюзивно-ресурсного центру з першим ювілеєм та вручив подяки за розвиток та підтримку освіти для дітей з особливими освітніми потребами.

«Щоденно, маленькими кроками ми відновлюємо та відбудовуємо все те, що у нас забрала війна. Спільною працею та пліч-о-пліч всі ми наближаємо нашу перемогу та виборюємо майбутнє для наших дітей», — додав Юрій Денисовець.







Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: